Rapor: Bazı Broncos koçlarının takım tesisinde Russell Wilson’ın ofisi ile sorunları vardı

Broncos, geçen yıl Russell Wilson’ı takas ettiğinde, onun için kırmızı halıyı serme yollarından biri, ona Broncos’un koçlarının ve yöneticilerinin ofislerinin bulunduğu ikinci kattaki takım tesisinde kendi ofisini vermekti. Bazı antrenörler bu konuda sorun yaşadı.

TheAthletic.com’un Wilson’ın Denver’daki ilk sezonu hakkında yazdığı uzun bir makaleye göre, koçluk ekibinin üyeleri, Wilson’ın kendisini takım arkadaşlarından ayırmasının soyunma odası arkadaşlığı için kötü olduğuna inanıyorlardı. Bir koç, Wilson’a ofis kapısının her zaman açık olduğunu söyledi, ancak koç, bir oyuncunun neden kapısı olan bir ofisi olduğunu merak etti.

“Öyleyse, Koç musun yoksa oyuncu musun?diye sordu koç. “Açık kapınız, dolabınızın üzerinde duruyor olmalı.”

Başka bir koç, ikinci katta bir ofise sahip olmanın Wilson’ı oyunculardan ayırdığını söyledi.

“Oyuncular her zaman birinci kattaydı; Teknik direktör, ikinci kata hiç çıkmadılar” dedi. “Bir oyuncu olarak ikinci kattaysanız, bu gerçekten iyi bir şey değil çünkü muhtemelen serbest kalacaksınız.”

Özellikle, Wilson’ın ofisi hakkında şikayette bulunan iki koç bunu isimsiz olarak yaptı ve aynı makale, Wilson’ın kendi ofisine sahip olmasıyla ilgili hiçbir sorunları olmadığını söyleyen iki oyuncudan – Kendall Hinton ve Melvin Gordon – alıntı yaptı. Bu nedenle, Broncos’un tesisi içinde kesinlikle oybirliğiyle kabul edilmiş bir endişe değil. Ancak bu, Wilson’ın Denver’daki en hayal kırıklığı yaratan ilk sezonunda bazıları için bir sorundu.

READ  Gazeteler, yaratıcısı Scott Adams'ın ırkçı rantından sonra Dilbert çizgi romanlarını bıraktı: NPR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir