Rafael Devers ve Red Sox, 11 yıllık 331 milyon dolarlık uzatmayı tamamladı

Üçüncü bir kaleci Raphael Devers Ve Boston Red Sox, ESPN’ye verdiği demeçte, 26 yaşındaki yıldızın bu yıl serbest oyuncuya ulaşmasını engelleyecek ve şimdiye kadar sunulan en uzun ve en büyük garanti olacak 11 yıllık, 331 milyon dolarlık bir sözleşme uzatmasını tamamlıyor. Doğru.

Çarşamba gecesi imzalanması beklenen anlaşma, üçüncü kaleci için çok büyük olacak ve uzun süredir yoksun olan Red Sox için zorlu bir kışın ortasında geliyor. Xander Bogaerts Yıldız sağ saha oyuncusunu takas ettikten yaklaşık üç yıl sonra San Diego’ya serbest oyuncu olarak Mookie Bahisleri Los Angeles Dodgers için. Devers’a, Manny Ramirez’in sekiz yıllık sözleşmesinden çok daha uzun ve David Price’ın 217 milyon dolarlık sözleşmesinden %50 daha büyük bir anlaşma teklif etmek, iki kez All-Star olan Red Sox’u Amerikan Ligi’ndeki son sıradan yönetmeyi kabul etmesi için yeterliydi. Doğu ve çekişmeye geri dön.

Kaynaklar, anlaşmanın 2023’te başlayacağını ve 2033 sezonuna kadar uzanacağını söyledi. Devers’in tahkimden kaçınmak için hafta başında imzaladığı bir yıllık 17,5 milyon dolarlık anlaşma, uzun vadeli sözleşmeyle değiştirilecek.

Devers, Boston ile 2017’de 20 yaşında çıkış yaptı ve izcilerin sopasına neden bu kadar bayıldığını hemen açıkladı. Solak vuruşu, Yeşil Canavar ve sağ sahaya ev sahibi çiftlerle birlikte Fenway Park için mükemmel bir uyumdu. Devers’in zekası sadece büyüdü. 2022’de 27 home run, 88 RBI ve 141’lik kariyerinin en iyisi OPS+ ile .295/.358/.521’e ulaştı.

READ  Rakamlarla ABD hava durumu

Devers’in 38 home run yaptığı 2021 sezonuna ve 22 yaşında toplam 359 üsle büyük liglere liderlik ettiği 2019 sezonuna benziyordu. Bogaerts ve Betts’in kayıplarıyla, bu onu uzun vadeli elde tutmak için mükemmel bir aday yapıyor. Red Sox baş beyzbol sorumlusu Chaim Bloom ve Devers’in menajeri Rep. 1’den Nelson Montes de Oca ile bir sözleşme için ilk müzakereler sonuçsuz kaldı.

Bogarts ve Betts’i kaybetmenin – ve kaybetmenin – tepkisinin anlaşmanın tamamlanması üzerinde herhangi bir etkisi olup olmadığı belli değil. Ancak Pazartesi günü, Fenway Park, Red Sox’un 86 yıllık World Series kuraklığını sona erdirip takıma üç şampiyonluk daha kazandırdığı görkemli Winter Classic’e ev sahipliği yaparken John Henry için tezahürat yaptı.

Bogarts, özellikle Red Sox işi için belirlenmiş on binlerce dolarlık bir teklifle uzaklaşırken görüldü. jet inişleri, birkaç gün sonra Betts’in sözleşmesindeki en büyük olasılık geri dönecek. 30 yaşındaki Bogerts, Devers gibi yerli bir yıldızdı: beş Silver Sluggers, dört All-Star maçı ve iki World Series yüzüğü. Bogaerts ve Devers ile uzun vadeli bir solak olma konsepti, son üç sezonun ikisinde ALCS maçlarını son olarak bitirdikten sonra Red Sox hayran kitlesine doğal geldi.

Bogarts’ın gitmesiyle, dikkatler doğal olarak bu kış verilen mega fırsatlardan büyük ölçüde yararlanan Devers’e çevrildi. Aaron Yargıç New York, Yankees’ten 360 milyon dolarla listenin başında yer aldı. Ağaç Döndürücü Bogaerts, Philadelphia’dan 300 milyon dolar ve Padres’ten 280 milyon dolar aldı. Ve carlos correa Tıbbi koşullar statüsünü sınırlamış olsa da, bir çift 300 milyon dolardan fazla değere sahip anlaşmalar yapmayı kabul etti.

READ  Bucks County sel: Kurbanların kimliği tespit edildi, kayıp 2 çocuk için arama çalışmaları sürüyor

Bogarts’ın ötesinde, bu sezon World Series kahramanı Nathan Ewaldi Texas, Rangers’a gitti ve Red Sox birkaç serbest oyuncu hedefini imzalayamadı. Bunun yerine Red Sox, Japon dış saha oyuncusu Masataka Yoshida ile beş yıllık, 90 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı ve yardımcılar ekleyerek kadro boyunca kaynakları yeniden tahsis etti. Kenley Johnson (iki yıl, 32 milyon dolar) ve Chris Martin (iki yıl, 17 milyon dolar), üçüncü kaleci Justin Turner İki yılda 21 milyon dolar ve bir başlangıç Corey Kluber Bir yıl ve 10 milyon dolar.

Devers, Red Sox’un yeni dönemi için kadronun mihenk taşı ve serinin yüzü olacak. Üçüncü kaleci bu kariyerinde defansif olarak gelişme göstermiş olsa da, birinci aşamaya veya atanmış vurucuya geçebilir. Ancak vuruşu ve prodüksiyonu, yaptıklarının bir metaforu olduğu sürece, hangi pozisyonda oynadığı önemli değil.

ESPN istatistikleri ve bilgileri bu rapora katkıda bulunmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir