Polis, 6 yaşındaki öğretmenin Newport News, Virginia’da vurulduğunu söyledi



CNN

Polis Şefi Steve Drew düzenlediği basın toplantısında, Cuma günü öğleden sonra Newport News, Virginia’daki Richneck İlkokulunda bir öğretmeni vurarak öldüren 6 yaşındaki çocuğun gözaltında olduğunu söyledi..

“Thani 6 yaşında bir öğrenci. Drew, şu anda polis tarafından gözaltında tutulduğunu söyledi. “Bu genç adama en iyi hizmeti almamıza yardımcı olmak için İngiliz Milletler Topluluğu Başsavcımız ve diğer birkaç kurumla temas halindeyiz.”

Drew, 30 yaşındaki kadın öğretmenin sınıfın içinde vurulduğunu ve “bunun rastgele bir ateş etme olmadığını” söyledi.

Polis Genel Müfettişi, öğretmen ile silahlı öğrenci arasında sözlü tartışma çıktığını söyledi. Bir mermi ateşlendi.

Daha önce öğretmenin durumunun kritik olduğunu söyleyen Drew, Cuma akşamı yaralarının hayati tehlike oluşturmadığını ancak “son güncellemede bir miktar iyileşme olduğunu” söyledi.

Müdür olaya karışan başka öğrenci olmadığını söyledi.

Soruşturma sürüyor dedi.

Drew, “Soruşturmayı tamamlıyoruz ve sormak istediğimiz sorular var. O silahın nereden geldiğini ve koşulların ne olduğunu bilmek istiyorum,” diye ekledi.

Newport News Devlet Okulları Müfettişi Dr. George Parker, Richneck İlköğretim Okulu’nun Pazartesi günü kapalı olacağını söyledi.

Parker Cuma günü düzenlediği basın toplantısında “Şoktayım, harap oldum” dedi. “Çocuklarımızı eğitmeli ve onları güvende tutmalıyız.”

“Gençlerin silahlara erişimi olmamasını sağlamak için toplumun desteğine, sürekli desteğe ihtiyacımız var ve bugün bozuk bir rekor gibi konuşuyorum çünkü tekrarlayacağım: Silahları ellerden uzak tutmalıyız. Gençlerimizin,” dedi Başkomiser.

Parker, yetkililerin silahlı saldırıdan önce meydana gelen bazı olayları da araştırdığını sözlerine ekledi.

READ  Taylor Swift ve Travis Kelce Coachella'da Bleachers ve Ice Spice ile Dans Ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir