Patriots, Titans kesintilerinden sonra Bill Belichick’i favori olarak ekleme konumunda

kaydeden Keegan Stiefel
4 saat önce

Tennessee Titans’ın Çarşamba günü dört oyuncuyu kadrodan çıkarma kararı birçok insanı düşündürdü. Özellikle New England Patriots taraftarları.

Tennessee’nin maliyetleri düşürmek için geniş alıcı Robert Woods, şutör Randy Bullock ve defans oyuncusu Zach Cunningham’ı kestiği bildirildi. 38 milyon dolardan fazla NFL Media’dan Tom Pelissero’ya göre kaptan odasında.

Mücadelede bir yükseltmeye ihtiyaç duyan Patriots, bu sezon dışı hurda yığınını vurmak için potansiyel bir oyuncu olarak hemen Eleven ile ilişkilendirildi. Ancak, New England hayranları diğer kesintilerden birine göz atmak isteyebilir.

Titans ile iki sezonda sadece 10 maça çıkan Cunningham, bir zamanlar Patriots baş antrenörü Bill Belichick’in favorisiydi.

Cunningham’ın 2017’deki profesyonel gününde, defans oyuncusu Vanderbilt’ten çıkarken, Belichick bir taslak öncesi antrenmanın kontrolünü ele geçirdi ve bunu Amiral’e verdi. Bire bir talimat. Cunningham, antrenmandan önce Belichick ile bir film seansına katılacak.

Profesyonel gününde NESN’den Zach’e konuşan Cunningham, “Büyürken izlediğim bir adamla aynı odada olmak, beni sorgulaması ve savunmamızla ilgili sorular sorması benim için kesinlikle çılgınca bir deneyimdi,” dedi. Cox.

Patriots’un bu seçmedeki ilk seçiminden önce 26 sıra (Houston Texans’a genel olarak 57 numara) seçildiği için Patriots’un Cunningham’ı seçme şansı hiç olmadı. Cunningham, Teksaslılar için iyi oynayacak ve sonunda Titanlar ile imzalamadan önce 2021’de piyasaya sürülecek olan dört yıllık, 58 milyon dolarlık bir uzatmayı imzalayacaktı.

Vatanseverler o zaman onun için bir hamle yapmadılar ama şimdi Cunningham’ı kapmak için bir şansları daha var. New England gerçekten sağlam bir defans oyuncusu çekirdeği oluşturdu, ancak kesinlikle Jawan Bentley ile birlikte başka bir topsuz seçeneği kullanabilir.

Ve ucuza gelirse, üçüncü kez Belichick-Cunningham birliğinin cazibesi olabilir.

READ  ND'den Hidalgo Ribs, burun müdahalesini mola kaybetmeye zorladığı için onay aldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir