Norfolk Southern CEO’su, Doğu Filistin treninin raydan çıkması için özür diledi

“Bir ön rapor, Norfolk Southern mürettebatının, güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu açık olmasına rağmen, treni hız sınırının altında ve onaylanmış bir şekilde çalıştırdığını tespit etti.” dedi Şah.

Federal müfettişler, trenin vagonlarından birinde bir tekerlek yatağının aşırı ısındığını tespit ettiler, ancak raydan çıkmadan uzaktaki bir sensörü geçene kadar bir alarm personeli uyarmadı. Güvenlik uzmanları, tren raylarının yakınına daha fazla sensör yerleştirilseydi felaketin önlenebileceğini söylüyor.

Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu Salı günü yaptığı açıklamada, Aralık 2021’den bu yana beş önemli kazanın yaşandığı Norfolk Southern’daki güvenlik uygulamalarına yönelik özel bir soruşturma başlattığını söyledi. Şirketin başka bir yük treni Cumartesi günü Ohio, Springfield yakınlarında raydan çıktı. Duruşmadan saatler önce, Alabama’da başka bir Norfolk Southern treni raydan çıktı. Şirket sözcüsü Katelyn Byrd’a göre, herhangi bir yaralanma bildirilmedi ve hiçbir tehlikeli madde salınmadı. Norfolk Southern’ın kaza oranı son dört yılda arttı. Yakın tarihli bir şirket sunumuna göre.

Perşembe günü Capitol Hill’de, Çevre Koruma Ajansı Bölge Yöneticisi Debra Shore ve Ohio Çevre Koruma Ajansı Direktörü Anne Vogel, milletvekillerine toplulukların etrafındaki hava ve su kalitesinin güvenli olduğu ve kurumların çalışmaya devam ettiği konusunda güvence verdi. Test yapılmalıdır.

Bayan Shore, “Şirket, EPA tarafından zorunlu kılınan eylemlerden herhangi birini tamamlayamazsa, ajans derhal devreye girecek, gerekli işi yapacak ve Norfolk Southern’ı maliyetin üç katını ödemeye zorlayacak” dedi.

Vermont’tan bağımsız Senatör Bernie Sanders, Mr. Shaw, bu azaltılmış hassasiyetle planlanmış demiryolu, demiryolu tersane çalışanları, müfettişler ve ekipmanın katı tren programlarına uyması gerektiğini sorguladı, bu da güvenliğe zarar verdi.

“Şirketinizin ve diğer demiryolu şirketlerinin işçilerinden artık güvenlik denetimleri de dahil olmak üzere daha az insan gücüyle daha fazla iş yapmaları isteniyor” dedi. dedi. “Doğu Filistin’deki bu felaketten önce bile bize potansiyel güvenlik riskleri söylendi.”

READ  AFC ve NFC maçları için program, takımlar, sıralama, canlı ve başlama zamanları nasıl görüntülenir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir