Marianne Williamson, Politico’nun çalışan taciziyle ilgili makalesine yanıt verdi

  • kaydeden Anthony Searcher
  • Kuzey Amerika Muhabiri

resim kaynağı, İyi resimler

resim yazısı,

Marianne Williamson, BBC’nin Americast’ına “aziz” için yarışmadığını söyledi.

2024 Demokrat başkan adayı Marianne Williamson, dört yıl önceki Beyaz Saray kampanyası sırasında çalışanları sözlü ve duygusal olarak taciz ettiği iddialarına yanıt verdi.

Uyarı: Bu makale, bazı okuyucuların saldırgan bulabileceği bir dil içermektedir.

Bayan Williamson Perşembe günü BBC’nin Americast podcast’ine konuştu Politico dergisi makalesinin adı 12 Anonim eski çalışan, hesapları “hit parça” ve “dikkat dağıtma tekniği” olarak bildiriyor.

Ayrıca, görüşülen bir kişinin “köpürme, tükürme, kontrol edilemeyen öfke” bölümleri olarak tanımladığı şeyi de reddetti.

“Bazen ofiste dilenci olabiliyorsam, kimsenin bundan memnun olduğunu düşünmüyorum ama bence siyasette vasatlık üzerine çalışan herkes bunu ölçebilir.”

“Burada azizlik için koşmuyorum” diye devam etti. “Cumhurbaşkanı adayıyım.”

Politico makalesinde, Bayan Williamson bir asistana telefon fırlattı, personelin fiziksel görünümünü eleştirdi ve defalarca bir arabanın kapısını koluna tıbbi müdahale gerektirecek kadar çarptı.

Yazıda, kimseyi kilosundan dolayı asla eleştirmediğini söylediği aktarıldı ve araba kapısı olayını kabul ederken, bir insanı asla fiziksel olarak incitmeyeceğini söyledi.

Bir Americast röportajı sırasında, kamu görevi için üçüncü kez aday olan popüler kendi kendine yardım ve ruhani guru, telefon suçlamasını “açık bir yalan” olarak nitelendirdi.

Ancak kişisel gelişim için yer olabileceğini kabul ediyor.

“Eğer sert bir patron olsaydım ve öğrenmem gereken bazı dersler olsaydı, muhtemelen bunu açıkça yapardım ve umarım onları öğrenirdim” dedi.

Twitter içeriğini atla, 1

Twitter içeriğinin sonuçlandırılması, 1

Politico hikayesi büyük ölçüde isimsiz kaynaklara dayansa da dergi, personelini “aşağılayıcı, taciz edici, insanlık dışı ve kabul edilemez” olarak nitelendirdiği şeyleri eleştiren Iowa eyalet müdürü Roger Becker tarafından gönderilen 2019 istifa mektubunun bazı kısımlarını içeriyordu.

Ek olarak Politico, Williamson’ın davranışının onunla çalışırken gördükleri ve duyduklarıyla “tutarlı” olduğunu söyleyen eski New Hampshire eyalet müdürü eski Kongre Üyesi Paul Hodes ile temasa geçti.

Amerikast’a yanıt vermesi istendiğinde Williamson, “Paul, Demokratik düzendeki bir yere geri dönmeye çalışıyor,” dedi. “İçerideki herkes için oldukça açık, Tanrı korusun, Paul Hodes.

“Umarım kalbinde huzuru bulmanın ve başka birini yıkmak yerine hayatını yeniden kurmanın bir yolunu bulur.”

resim kaynağı, İyi resimler

resim yazısı,

Marianne Williamson’ın 2024 kampanyası “sistemi bozma” sözü veriyor.

Bayan Williamson, iki hafta önce 2024 Demokratik başkanlık adaylığını arayacağını duyurdu.

ABD Başkanı Joe Biden’ın önümüzdeki aylarda yeniden seçim kampanyasını başlatması beklense de, şu anda resmi olarak ilan edilen tek aday.

Bazı Demokrat seçmen tercihi anketleri, ona Bayan Williamson’dan daha büyük bir liderlik gösterdi.

Bayan Williamson’ın 2020 kampanyası, Donald Trump başkan olduktan sonra Amerika’da manevi iyileşme ihtiyacı olarak gördüğü şeye odaklanırken, 2024 kampanyası daha keskin, daha popülist bir eğilime sahip.

2020’de Biden’ın ardından ikinci olan Demokratik Sosyalist Bernie Sanders gibi, Williamson da daha az şanslı Amerikalılar pahasına kar elde ettiğini söylediği kurumsal ve siyasi seçkinleri kınadı.

Bayan Williamson, 2019’daki ilk iki Demokratik başkanlık tartışmasına katılmaya hak kazandı.

Ancak bu yıl, Demokratik Ulusal Komite’nin 2024 tartışmalarını resmi olarak onaylaması pek olası değil ve Bayan Williamson’ı seçmenlere ulaşmak için partinin en yüksek platformundan mahrum bırakıyor.

  • BBC’nin Americast’ının bu haftaki bölümü, yakında podcast’lerinizi aldığınız her yerde mevcut olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir