‘GMA3’ sunucuları Amy Robach ve DJ Holmes, aşk yaşadıkları bildirildikten sonra ABC’den ayrıldı


New York
CNN

Ağ başkanı Kim Godwin, Cuma akşamı çalışanlara gönderdiği bir notta, ABC’nin amiral gemisi sabah programı “Good Morning America”nın üçüncü saatinin sunucuları olan DJ Holmes ve Amy Robach’ın ABC News’ten ayrıldığını duyurdu.

Godwin notta, “Bunun çoğumuz için dikkat dağıtıcı olduğunu biliyorum, ancak ABC News’i Amerika’nın 1 numaralı haber ağı yapan tüm harika çalışmaları unutmayın ve hepsi sizin sayenizde,” diye yazdı. CNN aracılığıyla “Bu süre zarfında sabrınız ve profesyonelliğiniz için size tekrar teşekkür etmek istiyorum.”

Godwin, Robach’ın ortak sunuculuğunu yaptığı ABC’nin “GMA3” ve “20/20” programlarına kimin ortak sunuculuk yapacağına ilişkin kararın daha sonra verileceğini söyledi.

Bir ABC sözcüsü Cuma akşamı yaptığı açıklamada, “Amy Robach ve TJ Holmes ile farklı seçenekler hakkında yapılan birçok verimli görüşmeden sonra, herkes için ABC News’ten uzaklaşmanın en iyisi olacağı konusunda hemfikir olduk.” “Yıllar boyunca yeteneklerini ve özverilerini tanıyoruz ve katkıları için onlara teşekkür ediyoruz.”

Konuya yakın bir kaynak, ağın bu hafta “GMA3” sunucularıyla çıkış hakkında görüşmelerde bulunduğunu ve görüşmelerin son aşamaya geldiğini söyledi. Cuma öğleden sonra nihai bir anlaşmaya varılabilir.

Söz konusu kişi, “Her tarafta daha iyi ele alınabilecek çok fazla hayal kırıklığı var” dedi.

Daily Mail, geçen ay Holmes ve Robach’ın romantik bir ilişki içinde olduğunu bildirdikten sonra, hepsi dışarı çıktı.

O sırada ağ çalışanlarına gönderilen bir notta, ABC Haber Başkanı Kim Godwin, dahili bir incelemenin sonucuna kadar bağlantıların yayından kaldırılacağını duyurdu.

Godwin konuyu “iç ve dış dikkat dağıtıcı” olarak nitelendirdi ve çalışanlardan işteyken konu hakkında “dedikodu yapmamalarını” istedi.

Çift, “GMA3″te yayınlanmamasına rağmen, Roebuck ve Holmes için değişen bir sunucu kadrosunu doldurdular.

READ  Atmosfere yeniden giren yanan uzay enkazı Kaliforniya gökyüzünü aydınlatıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir