Florida’dan Anthony Richardson, NFL izcilik birliğinde ‘hayat değiştiren’ haftayı anlatıyor

Florida oyun kurucusu Anthony Richardson 4.43 40 yarda koşusu yaptı, dikey ve geniş atlamalarda eyalet rekorları kırdı, ardından Cumartesi günü zahmetsizce sahadan 50 yarda aşağı attı. NFL izcilik birliğinde “hayat değiştiren” bir hafta olarak adlandırdığı haftayı kapattı. Kıdemli yazar Vic Tafur ile Indianapolis’te geçirdiği zamana baktı.

Yıllar boyunca televizyonda gördüğüm tüm harika oyuncuların yanında olmak ve tüm harika koçlarla tanışmak hayatımı değiştiriyordu. Program çılgınca olmasına rağmen, çok eğlendim. Takımlarla yaptığınız resmi toplantılardan sonra her gün erken kalkıyor ve çok geç yatıyorsunuz ama bu sürecin bir parçası ve ben hiç terlemiyorum. Bunun için kaydoldum, bu yüzden onu sevmekten başka seçeneğim yoktu – ve kesinlikle sevdim.

20’den fazla ekiple tanıştım ve her ekip çok kısa sürede beni bir kişi olarak tanımaya çalışıyor gibiydi. Ben özel bir insanım ve diğer oyun kurucular kadar dışa dönük değilim ama kim olduğumu anlayabildiğimi hissediyorum. Normalde kendi çevremdeki işleri gizli tutmayı severim ama bu normal bir durum değil.

Takımlardan bazı aptalca sorular gelebileceğini duymuştum ama öyle değildi, bu yüzden bu biraz sürpriz oldu. Bana ailemi sorduklarında en sevdiğim soru. Ailem hakkında konuşmayı seviyorum – bu yüzden bir arada kalabildim – ve onlar hakkında övünmek en iyisi.

Annem iki ya da üç işte çalışıyordu, bu yüzden küçük erkek kardeşimi her gün okula ben götürüyordum. O benim oğlum gibidir. 20 yaşında olduğum için takım arkadaşlarının şaşırdığını düşünüyorum. Ama yaşıma göre olgunum.

Cumartesi gecesi sahaya çıkmadan önceki her şey, gergin değildim demeyeceğim, sahaya çıkıp neler yapabileceğimi göstermek için biraz endişeliydim. Takımım gibi hissediyorum ve doğru şekilde hazırlandım ve oraya çıkıp eğlenebildim.

1,8 metre ve 244 pound olan Richardson, 40 yarda atışını 4,43 saniyede, 40,5 inç dikey atlamada ve 10 fit, 9 inç geniş atlamada koştu. Atlamalar, NFL’nin bir oyun kurucu için birleşik rekorlarıdır.

40 için harika bir ikinci vitese sahip olduğumu biliyorum, bu yüzden benim için başlangıçla ilgili. Isınmalara başladığımı hissettiğimde, bunun iyi bir koşu olacağını biliyordum. Ben güçlü bir insanım ve hız ve güç kazanacağımı biliyorum.

karar verdim Ayın 26’sında antrenmanlara başladım ve sezondan sonra kafamı boşaltmak için iki hafta ara verdim ve sonra geri döndüm. Dark (St. Augustine, Fla.’daki Spor Performansı), bedenimi ve zihnimi düzeltmeme yardımcı oldu ve mekaniğimde bana yardımcı oldu. Sadece güçlü koluma güvenip kalçalarımı daha fazla kullanmıyorum. Kas sizi ancak bir yere kadar götürebilir.

İki atlamaya gelince, sayılarım beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Küçük yaşlardan beri çitlerin üzerinden atlıyorum, ileri geri sallanıyorum ve her zaman ne kadar yükseğe ulaşabileceğimi görmeye çalışıyorum. Annemin yatağını odasından çıkarıp salona koyduk ve geriye doğru ve diğer her şeyiyle çıldırdık.

41 (inç) ve 11 fit alacağımı düşünmüştüm ama hey, çok fazla şikayet edemem. Onlar rekorlardı. Tüm bunları pro günümde tekrar deneyeceğimden emin değilim. Bunu ekibimle tartışacağım.

Bazılarını dört ya da beş yıldır tanıdığım diğer oyun kuruculara karşı yarışmak eğlenceli, bazıları bundan daha uzun. Hayallerimizi gerçekleştirmek üzere olduğumuz son bir haftayı birlikte geçirmek harika. Birbirimizi seviyoruz ama masada ne olduğunu biliyoruz ve birbirimize aşık oluyoruz.

Bence herhangi bir oyun kurucu ile kardeşinin onu yırtıp attığını görmek hepimizi daha iyi hissettiriyor. Cumartesi gecesi aynıydı. Hepimiz birbirimizi tebrik ettik.

Geçen gün bir muhabir Proje olmakla ilgili bir şeyler söyledim ama kendimden başka kimseye kanıtlayacak bir şeyim yokmuş gibi hissediyorum. Bana güvenin, inanmaya devam edin ve her gün eziyet etmeye devam edin. Top atabilirim, koşabilirim, yükseğe zıplayabilirim, zekiyim. Bunu herkes biliyor.

Momentumu devam ettirmekle ilgili.

(Fotoğraf: Stacey Revere / Getty Images)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir