Doğu Filistin kazasından bir ay sonra Ohio’da tren raydan çıktı

Yorum

Bir Norfolk Güney treni Cumartesi günü batı Ohio’da raydan çıktı ve kısa bir yerinde barınak düzeni ve kimlik tespitine yol açtı. Bu, şirketin yaklaşık bir ay içinde eyaletteki ikinci raydan çıkışıydı.

Eyalet, yerel ve çevre yetkililerine göre trenden hiçbir tehlikeli kimyasal madde sızmadı. Clark County yetkilileri Pazar günü, Columbus’un yaklaşık 40 mil batısında, saat 16:45 civarında, Springfield’da tehlikeli maddeler taşıyan 20 arabanın raydan çıktığını ve eyalet ve yerel yetkililerin bölgeyi aradığını söyledi.

Yerinde sığınma emrini, kaza mahallinin 300 fit yakınında yaşayanlara verildikten yaklaşık 10 saat sonra, sabah 02:15 itibariyle kaldırdılar. Raydan çıkmanın ardından ilçede 1.500’den fazla kişi saatler içinde elektriksiz kaldı.

Bir Norfolk Southern temsilcisi Pazar öğleden sonra düzenlediği basın toplantısında, raydan çıkmanın nedeninin araştırılmaya devam edildiğini söyledi. Ne mürettebat ne de halk yaralandı.

İki tanker, artık miktarlarda dizel egzoz sıvısı içeriyordu ve iki tanker, artık miktarlarda poliakrilamid sulu çözeltisi içeriyordu. İlçe, malzemeleri “demiryoluyla taşınan yaygın endüstriyel ürünler” olarak nitelendirdi ve bölgede korunan bir su kaynağı olmadığına dikkat çekerek, “şu anda kamu su sistemleri veya özel kuyular için bir risk yok” dedi.

Ohio Çevre Koruma Ajansı, Pazar günü temizliği denetlemeyi planlıyor.

Vali Mike DeWine (R) söz konusu Bir Twitter gönderisinde, Başkan Biden ve Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg federal yardım çağrısında bulundu. Butik tweetlendi Raydan çıkma yakından izlenecek

Bir Norfolk Güney treni 3 Şubat’ta raydan çıkarak doğu Filistin’de gökyüzüne siyah tüyler, kimyasal bir koku gönderen ve endişelere yol açan bir patlamaya neden oldu. Kirlilik. Raydan çıkan arabalardan bazıları bir kanserojen olan vinil klorür içeriyordu ve rayların etrafındaki 300 fitlik bir alan “ağır şekilde kirlenmişti”.

READ  İkinci bir IRS muhbiri, House Oversite'daki Hunter Biden soruşturmasını soruyor

Beyaz Saray, Buttigieg, Ohio raydan çıkmasından sonra tepkiyle karşı karşıya

Yetkililer, bir Doğu Filistin treninin raydan çıkmasının ardından şehir sakinlerinin yarısını tahliye etmeden önce kaza mahallinin eteklerinde yerinde sığınma emri verildiğini duyurdu. Ardından, 5 Şubat’ta arabalardan birinde “şiddetli” bir sıcaklık değişikliği Devine’i liderliğe götürdü. uyarıyorlar “Yıkıcı” bir patlama potansiyeli, parçaları bir mil uzağa fırlatabilir. Yetkililer, daha fazla tahliye emri verdikten sonra, zehirli dumanlar salan vinil klorürün “kontrollü salınımı” ile bu riski azaltmaya karar verdi.

Vatandaşlar daha sonra evlerine döndü. Çevre Koruma Ajansı, hava izleme sisteminin tehlikeli kimyasalları tespit etmediğini söyledi, ancak bazı insanlar bunların güvenli olup olmadığı konusunda endişelenmeye devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki dördüncü en büyük demiryolu olan Norfolk Southern, raydan çıkma ve tepkisi konusunda incelemeye tabi tutuldu. Serbest bırakmak şirketin sekiz gününü aldı Bir liste Tren vagonlarının zehirli içerikleri.

Pennsylvania Valisi Josh Shapiro (D) yaptığı açıklamada, Doğu Filistin’in raydan çıkma noktasına çeyrek milden daha az bir mesafede olduğunu söyledi. Mektup CEO Alan Shaw, Norfolk Southern’a tehlikeli kimyasallar içeren arabaların sayısını yetkililere hemen bildiremediğini söyledi. Demiryollarının da kısıtlı dağıtımın sonuçları hakkında yanlış bilgi verdiğini ve bunun ötesindeki seçenekleri araştırmadığını söyledi.

Shah’ın Perşembe günü Kongre’de Doğu Filistin treninin raydan çıkması ve bu tür kazaları önlemek için alınan önlemler hakkında ifade vermesi planlanıyor.

Yetkililer Ohio treninden zehirli kimyasallar yaktı. Bu doğru bir hareket mi?

Bazı milletvekilleri şimdiden yeni düzenlemeler önerdi.

ABD’li Senatörler Sherrod Brown (D) ve Ohio’dan JD Vance (sağda) tarafından çıkarılan yasa, demiryolları için güvenlik kurallarını sıkılaştıracak ve demiryolu taşıyıcılarının, hangi tehlikeli maddelerin eyaletlerinden geçtiğini acil müdahale yetkililerine bildirmelerini gerektirecektir. Biden tasarıyı övdü “Önemli ilerleme” sağlayacağını söylüyor.

READ  Bir SpaceX kapsülü, en son dört kişilik mürettebatı Uluslararası Uzay İstasyonuna teslim ediyor

Brown dedi ki Rapor Cumartesi günü Springfield’da meydana gelen raydan çıkma yasa gereğini kanıtladı.

Brown, “Ohio toplulukları başka bir felaket korkusuyla yaşamaya zorlanmamalı” dedi.

You are. Joe Mançin III (DW.Va.) ayrıca Tasarının kabulü için çağrıda bulundu. Pazar günü CBS’nin “Face the Nation” programına çıkarak, 2015’te Carbon Dağı’ndaki raydan çıkma olayını gösterdi. WW., eylemin gerekli olduğunu söyledi.

Manchin, “Bu konuda ciddileşmemizin zamanı geldi,” dedi. “Her zamankinden daha fazla, daha fazla ürün, daha fazla ürünü raylarda ve yollarımızda taşıyoruz.”

Temsilci. Michael R. Cumartesi günkü raydan çıkma olayını da kapsayan Turner (R-Ohio), Pazar günü NBC’nin “Meet the Press” programına katıldığı sırada olayı “ezici” olarak nitelendirdi. “Bu konuda bir kurşunu kaçırmış olabiliriz” gibi görünse de, Ohio sakinleri için riskin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Turner, “Kazadan sonra raydan çıkmamız, altyapımıza, elden çıkarmaya yönelik yatırım eksikliğini gerçekten gösteriyor ve bunun değişmesi gerekiyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir