Dalton Schultz, Indianapolis Colts ve savunma oyuncusu pazarı

2023 NFL serbest oyuncu dönemi bu noktada kısa. Lamar Jackson ve Aaron Rodgers ve birkaç benzersiz eklemeyle ilgili spekülasyonların dışında, iğneyi önemli ölçüde hareket ettiren çok fazla anlaşma görmedik. Serbest oyuncuyu kimin kazandığını bulmanın yanı sıra, günün en büyük kayıplarını veren kilit oyuncularına bir göz atalım.

İki takım, iki seviye grubuyla bugün listemizi oluşturuyor. Çok fazla “kötü” anlaşma yok, ancak kaçırılan fırsatlara veya kötü uygulamaya dair işaretler var. 4. Gün serbest oyuncu kaybedenlerine bir göz atalım.

Artı, Çarşamba günkü tüm hamleler hakkında nasıl hissettiğimizi görmek istiyorsanız, 3. Gün ücretsiz oyuncu kaybedenlerimize göz atın.

NFL Serbest Ajansı Kaybedenler

Dalton Schultz ve Dar Pazar

Sıkı pazar, şimdiye kadar yalnızca iki önemli anlaşma ile tam bir başarı oldu. Dalton Schultz ve Mike Gesicki’de herhangi bir takımın hücumunu güçlendirmesi için ikiden fazla tehdit olmasına rağmen, yeni bir ev bulma konusunda çok az çekiş gücü var. Hiçbir oyuncunun eski takımlarına dönmesine yardımcı olmuyor.

Kovboylar, Schultz’u NFL Network’ün Jane Slater’ı olarak geri getirmekle ilgilenmiyor. bildirildi Takım ona bir şans bile vermedi. Şu anda Chargers’ta olan eski hücum koordinatörü Kellen Moore’un ilgisini çekti, ama o kadar.

DAHA: NFL serbest oyuncu 4. Gün notları

Gesicki, 2022’de franchise etiketiyle oynadı ancak sefil bir şekilde başarısız oldu. Dolphins baş antrenörü Mike McDaniel, Gesicki’nin 32 resepsiyonda 362 yarda üretmekten sorumlu olduğunu söyleyerek, “Ona fırsatlar verme konusunda daha iyi bir iş yapabilirim” dedi. Kaçırılmış bir fırsat olarak kabul edin.

En büyük iki sıkı sözleşme, Hayden Hurst ve Robert Donion’a gitti. Hurst, Panthers ile üç yıllık 21,75 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı. Donion, Bears’ın Cole Kmet’in ardından ikinci zorlu sonu olarak sadece bir yıl geçirdi.

READ  Bir kurtarma paketi mi? Şüpheciler, Silikon Vadisi bankasının yanıtına iniyor.

Indianapolis Tayları

Indianapolis Colts, eski ikinci tur seçimi Paris Campbell için destek göstermeye devam etti. Genel Müdür Chris Ballard söz konusu O “hala inanıyor[d] Campbell, 2022 sezonundan önce. Ancak Campbell’a bu serbest ajansı zorlaması için baskı geldi. katıldı New York Giants, bir yıllık 6,7 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.

Colts, Giants’ın Darius Slayton ile yeniden sözleşme imzaladığını gördü. 25 yaşında bir çocuk olarak 623 yarda ve üç sayı koştuktan sonra Campbell’ın gitmesine izin vermek bir şeydi, ancak Colts bir değişikliği kaçırdı. Piyasada çok sayıda hızlı oyun kurucu var ve Slayton, ekleyebilecekleri en uygun fiyatlı kaliteli alıcı olabilir.

Pittsburgh Steelers eski bir alışkanlıktır

Pittsburgh Steelers, son zamanlarda daha iyi oynayan adamlar yerine belirli isimleri kovalama eğilimlerinin bedelini ödedi. Bir başka hayal kırıklığı yaratan sezonun ardından defans oyuncusu Myles Zack’i kurtardılar ve emektardan 8 milyon dolarlık maaş alanı tasarrufu sağladılar. Bu iyi bir karar, ancak başarısız projeye yol açan zihniyetleri şimdiden yeniden ortaya çıkıyor.

Pittsburgh’un, “sağlıklı kalırsa” eski sınır koşucusu Bud Dupree’yi geri getirmekle ilgilendiği bildiriliyor. Buna göre ESPN’den Josina Anderson’a göre. Jack gibi, Dupree de yıllardır yeterince kullanılmadı. Kariyeri, Pittsburgh’daki son sezonunda ACL’sini yırttığı anda, Titanlar onu 2021’de aptalca bir şekilde 82,5 milyon dolarlık bir sözleşme imzalamadan önce fiilen sona ermişti.

Steelers’ın ligin en yüksek maaşlı savunmasına fazla harcamayı ve tepeden tırnağa oyuncuları kovalamayı bırakması gerekiyor. Etkisi yüksek yetenekler olmadan playofflara gidemezler.

Kıdemli defans oyuncusu pazarı

Perşembe günü defans havuzunda kaybeden tek kişi Jack değildi. Eski Seahawks ve Rams defans oyuncusu Bobby Wagner, ondan sonra pek ilgi görmeden hala piyasada. İtildi Los Angeles’tan salıverilmesi için. Wagner hiç de fena değil ama 2022’de yayında yaşını gösteriyor.

READ  Adam Silver, Za Morant'ın kararının NBA Finallerinden sonra verileceğini söyledi

DAHA: NFL Serbest Ajans 4. Gün Kazananları

Ve defans oyuncuları telefonun çalmasını bekledi. Denzel Perryman, Zach Cunningham, Drue Tranquill, Devin Bush ve Anthony Walker birçok takım için yarın başlayabilecek kaliteli oyuncular. Ancak, bu seviyede en iyi oyuncular ile okulu bırakanlar arasında büyük bir boşluk görülüyor.

2023 NFL Taslağı hızla yaklaşırken, biraz daha beklemeleri gerekebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir