Daha ucuz Xbox genişletilebilir depolama kartları geliyor

Microsoft, diğer üreticilerin yeni Xbox genişletilebilir depolama seçeneklerini hazırlıyor gibi görünüyor. Yeni bir Western Digital 1 TB Genişletme Kartı Xbox Series S/X konsolları ilk olarak Best Buy’da 179,99 $ fiyatla görüldü. Seagate tarafından yapılmayan Xbox genişletilebilir depolamasını ilk kez görüyoruz.

Microsoft, Xbox genişletilebilir depolama kartlarını ilk olarak yaklaşık üç yıl önce Xbox Series S/X konsolları ile piyasaya sürdü. 1 TB kart vardı 219,99 $ fiyatla ve yalnızca Seagate tarafından üretilmiştir. Seagate’ten 512 GB ve 2 TB seçeneklerinin çıktığını görmemize rağmen, PS5 konsolları için benzer depolama önemli ölçüde düştü, ancak fiyatlar inatla yüksek kalmaya devam ediyor.

Western Digital’in Xbox Genişletilebilir Depolama Alanı, Xbox Series X ile de çalışır.
Resim: En İyi Satın Alma

Xbox genişletilebilir depolama için daha fazla üretici yüksek talep görüyor ve fiyatları doğru yöne çekmeye yardımcı olacak. Best Buy, Western Digital C50 1 TB genişletme kartını 40 $ gibi düşük bir fiyata listeliyor Seagate gibi. Özellikle Samsung 980 Pro 1 TB PCIe Gen4 sürücüsünü hesaba kattığınızda, 179,99 ABD Doları ile 1 TB depolama için hala çok yüksek bir fiyat. 79,99 $ için Şu anda.

Microsoft, kurulumu daha tüketici dostu hale getirerek Xbox Series X/S konsolları için tescilli depolama kullanmaya karar verdi. Ancak fiyatlandırma yalnızca bir üreticiden etkilenir. Sony, bunun yerine standart bir M.2 SSD genişletilebilir depolama yuvasını tercih ederek PS5 sahiplerinin piyasadaki çeşitli sürücüleri kullanmasına izin verdi. PS5’te daha yavaş PCIe Gen4 sürücüleri de kullanabilirsiniz.

Western Digital’in Xbox için yeni 1 TB genişletme kartının ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil. Best Buy’ın liste için ön sipariş tarihleri ​​yok, bu nedenle liste hakkında yorum yapmak için hem Western Digital hem de Microsoft’a ulaştık.

READ  Benzersiz güneş tutulması fotoğrafları, uzaydan, rüzgardan, dağlardan ve daha fazlasından videolar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir