Chris Rock, ‘seçici öfke’ ile mücadele ediyor ve canlı Netflix özel programında Oscar tokatını ele alıyor

(CNN) Chris Rock Sonunda Oscar tokatını ele aldı ve Cumartesi günü yayın tarihi yaptı.

Rock, Baltimore’dan setini açarken, “Bu gece kimseyi gücendirmeden bir gösteri sunacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, çünkü kimin kovulacağını asla bilemezsiniz,” dedi. “İnsanlar her zaman sözlerin incitici olduğunu söylerler … Sözlerin incitici olduğunu söyleyen hiç kimsenin yüzüne yumruk yememiştir.”

Rock, geçen yılki Akademi Ödüllerinde Will Smith’in kendisini sahnede tokatlamasına hızlı ve açık bir gönderme yaptıktan sonra, olayla ilgili şakalarını gösterinin son on dakikasına sakladı.

Rock, “Shug Smith tarafından dövüldüğümde bana ne olduğunu hepiniz biliyorsunuz,” dedi. “Hala acıyor. Kulağımda ‘Yaz Zamanı’ çalıyordu. Ama ben kurban değilim bebeğim. Beni asla Oprah ya da Gail’de ağlarken görmeyeceksin … O darbeyi Pacquiao gibi aldım.”

Karısı Jada Pinkett, Smith’in Rock Smith’in Oscar şakasına verdiği yanıtın kendisinden çok ilişkileri hakkında olduğunu öne sürdü.

Rock, “Hayatım boyunca Will Smith’i sevdim” dedi. “Hayatım boyunca Will Smith’i destekledim … Şimdi ‘Deliverance’ı izliyorum ve onun çığlık attığını görüyorum.”

Smith, dönem draması “Emancipation”da köleleştirilmiş bir adamı oynuyor.

Rock, insanların ona “O gece neden hiçbir şey yapmadın?” “Çünkü ailem var. Ailem bana ne öğretti biliyor musun? Beyazların önünde kavga etme.”

Rock, etkinliğin ilk 50 dakikasında uyuşturucu, kürtaj, Amerika’da ırkçılık, Meghan, Sussex Düşesi, Kardashian ailesi ve “Uyan” gibi bir dizi konuyu ele aldı.

“Uyanıklıkla ilgili bir sorunum yok. Bununla ilgili bir sorunum yok. Ben tamamen sosyal adaletten yanayım. Ben tamamen marjinalize edilmiş insanların haklarını elde etmesinden yanayım. Benim sorunum olan seçici öfke. ” Kaya dedi. “Neden bahsettiğimi biliyorsun. Biri bir şey yapar ve iptal olur. Başka biri de aynı şeyi yapar, hiçbir şey. Neden bahsettiğimi biliyorsun… Michael Jackson şarkıları çalan ama R çalmayan insanlar.” . Kelly. Aynı suç, bunlardan biri harika. Şarkılar içeriyor.”

“Chris Rock: Selective Outrange”, Netflix için ilk canlı yayın etkinliği oldu.

Ülkenin bölünmüşlüğüne değinen Rock, “Amerika şu anda korkunç bir yerde” dedi.

READ  Amanda Nunes, Irene Aldana'ya hükmediyor; Charles Oliveira, Peneil Dariush'un galibiyet serisine son verdi

Rock, “Ukrayna’dan daha kötü durumdayız. Evet, söyledim. Neden biliyor musunuz? Çünkü Ukrayna birleşti ve Amerika açıkça bölündü,” diye şaka yaptı Rock. “Ruslar şimdi buraya gelse, ülkenin yarısı ‘Onları dinleyelim’ diyecek. Şu anda kötü durumdayız.”

Rock, yastık kılıflarının kirli olduğunu fark ettiğinde kadınların erkeklere ne kadar çok şey yaptığını anladığını söyleyerek aşk hayatını da keşfetti.

“Benden 10 ila 15 yaş küçük olan benim yaşımdaki kızlarla çıkmaya çalışıyorum” dedi. “Oyuncudan nefret etme, oyundan nefret etme. Anita Baker hakkında konuşacak kadar zengin ve formda değilim. Doja kapısını becermeye çalışıyorum.”

“Chris Rock: Selective Outrage”, Netflix’in ilk küresel canlı yayın etkinliğidir.

Performans, Rock’ın altıncı stand-up gösterisi ve Bo Burnham’ın yönettiği 2018 yapımı “Damboreen”den sonra Netflix için ikinci gösterimiydi.

Los Angeles’tan komedyen Ronnie Cheung ile bir ön gösteri açıldı ve kalabalığa şunları söyledi: “Bütün bunları yapabilirdik ve kimsenin umurunda olmazdı, ama bunu asil bir nedenden dolayı yapıyoruz: sonunda geleneksel insanları öldürmeye çalışmak. TV ve sefaletinden çıkarın. Aslında, siz iyi dinlerseniz, baby boomers’ın son kablolu abonelik paketlerini iptal ettiğini duyabilirsiniz.

Arsenio Hall, Dana Garvey, David Spade, Yvonne Orji ve daha fazlasını içeren komedyenlerin yer aldığı bir after show da vardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir