Borsa Bugün: Canlı Güncellemeler

15 dakika önce

Walmart beklenenden daha iyi kazanç bildirdi, ancak hisseler düştü

Walmart hisseleri, perakende devinin önceki çeyrekte beklenenden daha iyi sonuçlar vermesinin ardından %2,5 düştü.

Şirket, mali dördüncü çeyreğinde 164.05 milyar $ gelir üzerinden hisse başına 1.71 $ kazandı. Analistler, 159.72 milyar $ gelir üzerinden hisse başına 1.51 $ kazanç bekliyorlardı.

Ancak CFO John David Rainey, “Tüketiciler hala büyük bir baskı altında” dedi.

“Ekonomik göstergelere baktığınızda geçmiş dönemlere göre bilançolar inceliyor, tasarruf oranları geriliyor. Bu nedenle yılın geri kalanında çok temkinliyiz.”

-Fred Imbert, Melissa Repko

Bir saat önce

Home Depot kazançların ardından düşüyor

Home Depot’un hisseleri, ev geliştirme perakendecisinin üç aylık karışık bir rapor yayınlamasının ardından yaklaşık %3 düştü.

Şirketin hisse başına kazancı 3,30 dolardı ve hisse başına 3,28 dolarlık Refinitiv tahminini aştı. Ancak, gelir 35,83 milyar dolardı. Bu, 35.97 milyar dolarlık fikir birliği tahmininin biraz altındaydı. Home Depot ayrıca satışların 2023 mali yılında sabit olacağını söyledi.

Tabloya göz atın…

HD kazandıktan sonra azalır

12 saat önce

Walmart ve Home Depot’un kazançları bildirmesi planlanıyor

Perakende devleri Walmart ve Home Depot’un Salı günü kazançlarını bildirmesi planlanıyor ve yatırımcılara tüketicilerin ne kadar iyi durumda olduklarına dair fikir verebilirler. Her iki şirketin de en son üç aylık sonuçlarını öğleden önce yayınlaması planlanıyor.

FactSet verileri, Home Depot’un gelirinin üst üste 10 çeyrekte beklentileri aştığını gösteriyor. Bu arada Walmart, son 10 çeyreğin sekizinde analist tahminlerini geçti.

Walmart ve Home Depot, 2023’e başlamak için daha geniş pazarın gerisinde kalıyor. Walmart’ın hissesi bugüne kadar yalnızca %3,3 artarken, Home Depot yalnızca %0,7 arttı. S&P 500 bu süre zarfında %6’dan fazla yükseldi.

READ  Titanik kazasına 5 kişiyi taşıyan derin deniz gemisinin kayıp olduğu bildirildi, arama çalışmaları sürüyor

12 saat önce

Yatırımcılar Fed tutanaklarını bekliyor

Federal Rezerv 31 Ocak-Şubat yayınladı. Tüccarlar Fed’in bir sonraki politika hamleleri hakkında ipucu aramaya devam ederken, 1. toplantı tutanakları bu hafta piyasaları harekete geçirebilir.

Tutanakların Çarşamba günü saat 14.00’te yayınlanması planlanıyor ve toplantıda merkez bankası oranları 25 baz puan artırdı ve “sürekli” artışlar bekliyor.

Geçen hafta, St. Louis Fed Başkanı James Bullard, bir sonraki toplantıda 50 baz puanlık bir faiz artırımını göz ardı edemeyeceğini söyledi. Ayrıca son bir toplantıda böyle bir ücret zammı için tartıştığını söyledi.

-Fred Imbert

13 saat önce

Goldman Sachs, teknoloji hisselerinin çok fazla açık pozisyon gördüğünü söylüyor

Goldman Sachs, teknik açıdan kısa olan birçok tüccarın bu pozisyonları gevşettiğini söyledi.

Bankanın stratejistleri, son 12 işlem gününde ABD teknoloji şirketlerinde satın almanın esas olarak kısa vadeli alımlardan ve daha az ölçüde uzun vadeli alımlardan kaynaklandığını kaydetti.

Goldman, “Toplam teorik temelde, 31 Ocak’tan 15 Şubat’a kadar ABD teknoloji hisselerindeki açık teminat, son on yılda herhangi bir 12 günlük dönemin ikinci en büyüğüydü ve yüzde 99,5’te kaldı” dedi.

-Fred Imbert, Michael Bloom

13 saat önce

Borsa vadelileri düşüşle açıldı

ABD hisse senedi vadeli işlemleri Pazartesi gecesi zorlu bir başlangıç ​​yaptı. Dow ve S&P 500 vadelileri sırasıyla %0,3 ve %0,2 kaybetti. Nasdaq-100 vadelileri de %0,2 düştü.

-Fred Imbert

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir