Borsa Bugün: Canlı Güncellemeler

ABD borsa vadeli işlemleri, tacirlerin Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın ekonominin durumuyla ilgili son açıklamalarını beklemesiyle Salı günü yükseldi.

Dow Jones Endüstriyel Ortalama vadeli işlemler düz. S&P 500 vadelileri %0,1, Nasdaq-100 vadelileri %0,2 yükseldi.

Dick’in Spor Malzemeleri Hisse senetleri, güçlü bir tatil çeyreğinin ardından piyasa öncesi işlemlerde göründü. WW UluslararasıAğırlık İzleyiciler olarak da bilinirler, %14 artış Ayrıca, kronik kilo yönetimine odaklanan bir abonelik tele sağlık platformu olan Sequence’i satın alma planlarını da paylaştı.

Büyük ortalamalar, hafif kazançlarla bir seansta gelir. Dow, Pazartesi günü S&P 500 ve Nasdaq Composite ile birlikte %0.1 yükseldi.

Hisseler, Goldman Sachs’ın Apple’ı bir satın alma derecelendirmesiyle kapsayarak hem iPhone üreticisini hem de daha geniş bir pazarı güçlendirdikten bir gün sonra yükseldi. Apple, S&P 500’ün yaklaşık %7’sidir. Alphabet ve Microsoft gibi diğer mega sermayeli teknoloji hisseleri de yükseldi.

Bununla birlikte, tahvil getirilerindeki hafif artışın ardından ana ortalamalar bu kazançların çoğundan vazgeçti. O zamandan beri, yatırımcılar borsadaki hareketlerden rahatsız. 10 yıllık Hazine getirisi Yakın zamanda %4’lük önemli bir eşiğe ulaşıldı.

BTIG’den Jonathan Grinsky, “Birkaç FANG isminin ağır işleri yaptığı o 2020 günleri gibi hissettirdi ve bizim için bu ralli biraz son adımlarını yaşıyor gibi geldi” dedi. Pazartesi günü CNBC’nin “Closing Bell” programında söyledi.

Tech, Fed Başkanı Powell’ın ABD ekonomisini nerede gördüğü ve faiz oranlarının buradan nereye gitmesini beklediği hakkında Salı ve Çarşamba günü yaptığı kongre ifadesidir.

Ocak toplam envanter verileri Çalışma saatlerinden sonra Salı günü yayınlandı, yatırımcılara tüketici ekonomisi hakkında fikir veriyor. Dow Jones tarafından ankete katılan ekonomistler, bir önceki okumadaki %0,1’lik artışa kıyasla %0,4’lük bir düşüş bekliyorlardı.

READ  En büyük otomobil üreticilerinin ABD'deki satışları, stok iyileştikçe artıyor, Toyota mücadele ediyor

Dow Jones konsensüs tahminlerine göre, Salı öğleden sonra beklenen tüketici kredisi verileri Ocak ayında 22 milyar dolarlık bir artış öngörüyor. Bu, önceki ayda 11,6 milyar dolarlık bir artışı takip ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir