Bir nor’easter yoğun kar ve güçlü rüzgarlar getirir

Büyük bir nor’easter New Hampshire’da yuvarlanmaya devam ederken, New Hampshire’ın bazı bölgelerinde yaklaşık bir metre kar görülüyor. Bir kış fırtınası uyarısı, bir kış hava durumu uyarısının yayınlandığı Goose County dışında tüm New Hampshire için yürürlüktedir.>> HAVA DURUMU UYARILARI Salı sabahı erken saatlerde kıyıya şiddetli kar ve soğuk yağmur yağdı. Öğleden sonra yağmur tüm bölgelerde kara dönüştü. Bazen saatte 1 inç’i aşan kar yağışı oranları gözlenir. >> Etkileşimli Radar | TRAFİK İZLEYİCİ ETKİLERİ: Rüzgarlar, olası tahliyeler, kıyıyla ilgili endişeler Salı öğleden sonra, rüzgarların 40 mil/saat’e ulaşabileceği kıyı boyunca şiddetli rüzgarlar. İç kesimlerde 30 mil/saate varan şiddetli rüzgarlar mümkündür.>> GÜNCELLEMELER: KAPANIŞLAR | arızalar | Yol Koşulları | Kıyı boyunca büyük kıyı selleri beklenmemekle birlikte, Salı akşamı yüksek gelgit ve Çarşamba sabahı yüksek gelgit – Salı 17:09 PM ve Çarşamba 05:23 AM Hampton Beach’te bir miktar su sıçraması ve küçük sahil erozyonu mümkündür. >> Saat bazında en son zaman çizelgesi: Şiddetli, ıslak kar ve şiddetli rüzgarların birleşimi on binlerce elektrik kesintisine yol açtı ve kuzeydoğu devam ettikçe daha büyük olasılıkla. Kısmi yollarda seyahat Salı günü daha zor olacak. Öğleden sonra, gece ve erken Çarşamba. Tahmini toplamlar, Monadnock bölgesindeki Hillsborough County’nin 12-18 inç kar olasılığı olan yüksek kesimlerinde artık daha yüksek olacak. Daha yüksek rakımlarda birkaç izole konum, şimdiden 18 inçlik birikimi aştı. Eyaletin diğer bölgeleri 8-12 inç, Beyaz Dağların kuzeyi ve kuzeybatısında daha az yağış ve kıyı boyunca erken yağmur beklenebilir.>> Bazı NH şehirleri Salı seçimlerini erteledi. Salı gecesi ve Çarşamba sabahı erken saatlerde uzaklaştıkça fırtınanın şiddeti azalacak. İleriye baktığımızda, kısmen güneşli gökyüzü ve 40’lı yıllardaki yüksekler ile Perşembe gününe kadar daha hoş bir hava bizi alacak. Cuma geç saatlerde ve Cumartesi gününe kadar sağanak yağış ihtimali. Hava durumundan haberdar olun: Apple veya Android cihazlar için WMUR uygulamasını indirin ve anlık bildirimleri açın. Coğrafi konumunuza ve/veya en fazla üç posta koduna göre hava durumu uyarıları almayı seçebilirsiniz. Ayrıca, bölgenize yağmur yağdığında bildirim alabilirsiniz. Storm Watch 9 Ekibini Sosyal Medyada Takip Edin: Mike Haddad: Facebook | TwitterKevin Skarupa: Facebook | TwitterHayley LaPoint: Facebook | Heyecan Jacqueline Thomas: Facebook | Twitter Matt Hoenig: Facebook | twitter

READ  ABD, satılmaması halinde TikTok uygulamasını yasaklamakla tehdit etti.

Büyük bir nor’easter New Hampshire’da yuvarlanmaya devam ederken, New Hampshire’ın bazı bölgelerinde yaklaşık bir metre kar görülüyor.

Bir kış hava durumu tavsiyesinin yayınlandığı Goose County dışında tüm New Hampshire için bir kış fırtınası uyarısı yürürlüktedir.

>> Hava durumu uyarıları

Salı sabahı erken saatlerde çoğu bölgede kıyıya yakın yerlerde yoğun kar ve soğuk yağmur devam etti ve öğleden sonra yağmur tüm bölgelerde kara dönüştü. Bazen saatte 1 inç’i aşan kar yağışı oranları gözlenir.

>> Etkileşimli Radar | Trafik Amiri

Etkiler: Rüzgar, olası ikinci akış, kıyı endişeleri

Salı öğleden sonra sahil boyunca saatte 40 mil hızla esen rüzgarlar yükseldi. İç kesimlerde 30 mil/saate varan şiddetli rüzgarlar mümkündür.

>> Güncellemeler: Kapanışlar | arızalar | Yol Koşulları | sahil

Büyük kıyı su baskını beklenmemekle birlikte, Salı akşamı ve Çarşamba sabahı yüksek gelgit — Salı 17:09 PM ve Çarşamba 17:23 PM, Hampton Beach’te bir miktar su sıçraması ve küçük sahil erozyonu olabilir.

>> Saat bazında en son zaman çizelgesi:

Şiddetli, ıslak kar ve kuvvetli rüzgarların birleşimi, nor’easter devam ettikçe daha da artmakla birlikte, on binlerce elektrik kesintisine yol açtı.

Bölge yollarında Salı öğleden sonra, gece ve Çarşamba erken saatlerde seyahat etmek daha zor olacaktır.

planlanmış toplamlar

Kar toplamları, Monadnock bölgesindeki Hillsborough County’nin 12-18 inç karla mümkün olan yüksek kotlarında en yoğun olacak. Daha yüksek rakımlarda birkaç izole konum, şimdiden 18 inçlik birikimi aştı.

Eyaletin geri kalanı, Beyaz Dağların kuzey ve kuzeybatısında ve kıyı boyunca daha az miktarda, erken yağmurla birlikte 8-12 inç bekleyebilir.

Bazı NH şehirleri kış fırtınası nedeniyle Salı seçimlerini erteliyor

READ  Atmosfere yeniden giren yanan uzay enkazı Kaliforniya gökyüzünü aydınlatıyor

Salı gecesi ve Çarşamba sabahı erken saatlerde fırtına uzaklaşmaya başladığında kar yoğunluğu azalacak.

İleriye bakmak

Daha güzel hava, 40’lı yıllarda biraz güneş ışığıyla Perşembe’ye kadar bizi götürecek.

Cuma geç saatlerde ve Cumartesi gününe kadar sağanak yağış ihtimali.

Hava Durumu Uyarısı Olun: WMUR Uygulamasını İndirin Elma Veya Android Cihazları ve push bildirimlerini etkinleştirin. Coğrafi konumunuza ve/veya en fazla üç posta koduna göre hava durumu uyarıları almayı seçebilirsiniz. Ayrıca, bölgenize yağış geldiğinde haber verebilirsiniz.

Storm Watch 9 ekibini sosyal medyada takip edin:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir