Baba, Prens Harry’nin Prenses Diana’yı anlamasına nasıl yardımcı olur – 60 dakika

Prenses Diana’yı Anlamak


Babam, Prens Harry’nin Prenses Diana’yı Anlamasına Nasıl Yardımcı Olur? 60 dakika

05:10

60 Dakika’da bu hafta, muhabir Anderson Cooper Prens Harry röportaj yaptı Yeni anı kitabının yayınlanmasından önce, Kıyamamak.

Geniş kapsamlı röportajda Harry, kraliyet ailesinden ayrılmasını, kardeşi Prens William ile olan ilişkisini ve anneleri Prenses Diana’nın ölümünün Harry’nin tüm hayatını nasıl değiştirdiğini tartıştı.

“Genç yaşta anne babasını veya kardeşini kaybeden çoğu insan için bence onların gittiğini bir kez kabul ettiğinizde, hayatınız asla değişmiyor.” Prens Harry, Cooper’a söyledi.

Cooper, Harry ile röportaj yapmadan önce kraliyet mensuplarından hiçbiriyle tanışmamıştı.

Cooper, 60 Minutes Overtime’a “Prens Harry ile röportaj yaparken ve açıkça onun kitabını okurken ilgimi çeken şeylerden biri, onun kim olduğunu bilmememizdi,” dedi. “Kraliyet ailesine ilgi duyan herkes, doğduğundan beri Prens Harry’nin büyümesini izlemiştir… Halk, hakkında okuduğu veya televizyonda gördüğü tüm bu insanlar hakkında belli bir algıya sahiptir. O kişinin kendini ve kendi hayatını nasıl gördüğüne dair bir algı vardır.” genellikle çok farklıdır. Ve çok ilginç. Bunu doğal olarak görüyorum.”

Artık üç yaşındaki Archie ve bir yaşındaki Lilybet olmak üzere iki çocuğun ebeveyni olan Harry, Cooper’a annesi iki erkek çocukla ilgilenirken basını engellemek zorunda olduğu için yeni bir takdir duyduğunu söyler. Harry, paparazzilerden izole edilmiş kendi çocukları için bir hayat kurmayı umduğunu söylüyor. 38 yaşındaki, annesinin Prens William ile bozulan ilişkisine nasıl tepki vereceğini umduğunu açıkladı.

“Bence o [Princess Diana] Şu an olduğu yerde olmak çok üzücü,” dedi Harry. “Eminim barışmak isterdi. Umarım bu başarılabilir.”

Anderson Cooper’ın Prens Harry ile yaptığı röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz.


Prens Harry: 60 Dakikalık Röportaj

26:59

Bu rapor Keith Zubrow tarafından hazırlanmış ve Sarah Shaffer Pretiger tarafından düzenlenmiştir.


READ  UConn, NCAA Erkekler Basketbol Şampiyonası'nın şampiyonluk maçında Miami'yi yendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir