Aubrey Plaza, ‘Beyaz Lotus’ SAG Konuşması Sırasında Kızgın İfadeler Söyledi

Ödüller

Askıya alma ödülleri

26 Şubat 2023 | 23:08

Ah baba

“Beyaz Lotus” kadrosu, Drama Dizisinde En İyi Oyuncu dalında 2023 SAG Ödülü’nü kazandıktan sonra, Aubrey Plaza kendi kendine konuşurken “sinirlendi”.

Pazar günkü ödül töreninde oyuncular, gecenin son ödülünü kabul etmek için sahnede yeniden bir araya geldi ve F. Murray Abraham kabul konuşmasını yaptı.

Ancak, “Parks and Rec” şapı Megan Fahy, Theo James ve Will Sharpe’ın yanında dururken, Jon Kreis’in elini tutup kulağına fısıldadığı görülebiliyordu.

Başarılı HBO dizisinde Jennifer Coolidge’in kötü kocası Greg’i canlandıran aktör, bir gardırop arızası yaşamak üzere olduğunu ima ederek Abraham’a dönmeden önce hemen kıyafetini düzeltmesini istedi.

Aubrey Plaza, SAG Ödülleri’nde sahnedeyken bir şeye sinirlenmiş gibiydi.

Ancak 83 yaşındaki aktör, “Suriye ve Türkiye’deki deprem kurbanları için ve Ukrayna ve Rusya’da barış için dua” gönderdiğinde, aniden “Sonsuza kadar birlik!” Kalabalık tezahürat yaptı.

38 yaşındaki Plaza, oyuncu kadrosunun görünüşte “İsa Mesih” demeden önce birbirlerini selamlamasını izledi. Bununla birlikte, tepkisinin Abraham’ın Grier’in alt kakasına mı yoksa başka bir duruma işaret ettiği konuşmasına mı olduğu açık değil.

Sharpe ile birlikte, büyük bir hitin ardından sahneden ayrılan ilk oyunculardan biriydi.

F. Murray Abraham, “Beyaz Nilüfer”in oyuncu kadrosu adına konuştu.
İyi resimler

O anın ardından Twitter kullanıcıları, oyuncunun ruh halini hemen anladı.

“Neye kızdı?” bir kişi “Aubrey Plaza, Beyaz Lotus’u kazanmaya neden bu kadar kafayı takmıştı?” başka sordu #SAGAwards”

Üçüncü kişi işaret etti, “Başka bir notta, Aubrey Plaza’yı fark eden oldu mu? Gerçekten kızgın görünüyordu… Beyaz Lotus ekibiyle sahnede onda bir tuhaflık vardı. Oyuncu kadrosuyla kalmaktansa hızla ve tek başına sahneden ayrıldı.

ve bir dördüncü bir nokta, “Peki, Aubrey Plaza ve Beyaz Lotus kadrosunun geri kalanıyla ilgili neler oluyor? Zirvedeymiş gibi görünüyordu ve oyuncular birbirini tebrik edip sarılırken hemen sahneden kaçtı #SAGAwards”

READ  Adnan Syed'in 'seri' davada sanık cinayeti mahkeme tarafından eski durumuna getirildi, yeni yargılama emri verdi

Sosyal medyadaki kargaşanın ortasında, Plaza temsilcisi yorum için Sayfa Altı’ya yanıt vermedi.

“Beyaz Nilüfer”in oyuncu kadrosu, SAG Ödülleri’nde En İyi Drama Dizisi Oyuncusu ödülünü kazandı.
İyi resimler

“Emily the Criminal” yıldızı, benzerliklerini göstermek için “Wednesday” yıldızı Jenna Ortega ile daha önce sahneye çıktı.

Jennifer Coolidge, Drama Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldığında “The White Lotus” ile de kazandı.


Daha fazlasını kabul et…




https://pagesix.com/2023/02/26/aubrey-plaza-mouths-angry-phrase-during-white-lotus-sags-speech/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign%20button=site

Paylaşmak için URL’yi kopyalayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir