49ers, ikinci yarıda iki saha golüyle toparlanan Cowboys’tan Brett Maher tarafından ilk ekstra sayıda bloke edildi.

Dallas kovboyları Kicker Brett Maher geçen hafta kendisine karşı kötü bir maç çıkardı. Tampa Körfezi Korsanları,

Kovboyların ilk dört golünün her birinde Maher ekstra puanı kaçırdı. İlk iki tekmeyi sağa itti, ardından üçüncüyü sola doğru genişçe çekti. Dördüncü vuruşta ise dik ve dış vuruş yaptı. NFL tarihinde bir playoff maçında fazladan dört sayı kaçıran ilk şutördü. (Dallas’ın beşinci golünde ekstra puanı çevirdi.)

Kötü performansa rağmen Kovboylar, tüm hafta boyunca onu sağlam bir şekilde destekledi. Maher normal sezonda ekstra sayılarda 50/53, saha gollerinde 32/29 idi.

Cowboys’un oyun kurucusu Dak Prescott, “Money Maher’in büyük bir hayranıyım” dedi. Takımın başarısını sürdürdü Tampa’da. “Maçtan sonra onunla bire bir görüştüm ve ‘Hey, bırak gitsin, buna ihtiyacımız olacak’ dedim. Kariyeri boyunca gösterdiği dayanıklılıkla. Şahsen, hiç şüphem yok. geri gelip mükemmel olacak ve kazanmamıza yardım edecek.”

Maher ayrıca Mike McCarthy ve Cee Dee Lamb’den ses desteği aldı. Ancak, onlara karşı tümen turu maçından önceki hafta san francisco 49ersKovboylar, Maher’in yerine başka bir fırsat sağlamak için Pazar gecesi antrenman takımına şutör Tristan Vizcaino ile anlaştı. Ancak Dallas, Vizcaino’yu aktif kadroya yükseltmedi, bu yüzden Maher onların vuruşu olacak.

Ve görünüşe göre, ısınmalar sırasında zorlu bir yolculuk geçirdi. Ve sadece tekmelerini yapıp yapmaması söz konusu olduğunda değil. 49ers, Maher’in kenarda ısınmasını hoş karşılamadı, ısınmasına kısa bir süre ara verdi ve sonunda tekrar tekme atmasına izin verdi.

Oh, ve o da vuruş yapmak için mücadele etti. The Athletic’e göre Maher, ısınmalarının ilk bölümlerinde en az dört vuruş kaçırdı ve hepsi sağa doğru itildi.

İşler çok kötü gitti (kaçırdı) İki tekme daha) dedi Cowboys’un sahibi Jerry Jones sahaya yürüdü Isınmalar sırasında Maher’e moral vermek için. Hafifçe söylemek gerekirse, bu oldukça alışılmadık bir durum, ancak Maher daha sonra yoluna devam etti. Sonraki üç denemesini yap.

READ  Antitröst düzenleyicileri, işçiler için rekabet etmeme maddelerini yasaklamayı teklif ediyor

Oyun başladıktan sonra işler yavaşlamadı. Dalton Schultz ikinci çeyrekte maçın ilk golünü attıktan sonra, Maher öğleden sonraki ilk ekstra sayı girişimini engelledi. Niners vuruşta bir el alamasa da, çaba ne olursa olsun sola geniş gidiyor gibiydi.

Maher’in tarihi mücadelelerine ve üçüncü çeyrekte başarısız bir üçüncü ve golüne rağmen, Kovboylar onu 25 yarda saha golü için gönderdi. Maher’in maçı dokuzda eşitleme girişimi direklerden sekti. Ardından, Dallas’ın 11 dakika süre ile 16-9 geride olduğu 43 yarda şut girişiminde bulundu ve bu da iyiydi – sıkı çekişmeli bir yarışmada biraz ivme kazandı.

Kovboyların sezonun en önemli maçında kesinlikle gelişmedi, ancak Maher’in ikinci yarıdaki iki golü ona ihtiyaç duyduğu güveni verebilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir