1,1 milyar dolarlık mega milyon rakamlar çekildi

Piyangonun son büyük ikramiyesinin kazanılamaması üzerine Mega Millions ödülü yeniden 1.35 milyar dolara yükseldi. Salı gecesi çekilen sayılar şunlardı: 7, 13, 14, 15, 18 ve altın Mega Ball 9. Mega Millions Çarşamba günü erken saatlerde yaptığı açıklamada, Cuma gecesi yeni ikramiye çekilişinin oyun için bir başka kilometre taşı olacağını söyledi. Ohio Lottery direktörü ve Mega Millions Association’ın baş direktörü Pat MacDonald yaptığı açıklamada, “Şu anda 1,35 milyar dolarla Mega Millions ikramiyesi, tarihteki en yüksek ikinci Mega Millions ikramiyesi haline geldi” dedi. . Amerika’nın bugüne kadarki en büyük ikramiyesi, Kasım ayında Kaliforniya’da 2,04 milyar dolarlık bir Powerball bileti ile kazanıldı. Bir sonraki çekilişte tahmin edilen 1,35 milyar dolarlık büyük ikramiye, yalnızca 29 yıl boyunca ödenen bir yıllık geliri seçen kazanana dağıtılacak. Büyük ödülün kazananlarının neredeyse tamamı Cuma gecesi tahmini 707,9 milyon dolarlık çekilişte yer aldı ve oyuncular büyük ödülün boyutu arttıkça bilet almaya devam etti. Mega Millions, Washington, DC ve ABD Virgin Adaları’nın yanı sıra 45 eyalette oynanıyor.

Piyangonun son dev ikramiyesini kazanan çıkmayınca Mega Millions ödülü yeniden 1.35 milyar dolara yükseldi.

Salı gecesi çekilen sayılar şöyleydi: 7, 13, 14, 15, 18 ve altın Mega Ball 9.

Mega Millions Çarşamba günü erken saatlerde yaptığı açıklamada, Cuma gecesi yapılacak yeni ikramiye çekilişinin oyun için bir başka kilometre taşı olacağını söyledi.

Ohio Lottery’nin direktörü ve Mega Millions Derneği’nin baş direktörü Pat MacDonald yaptığı açıklamada, “Şu anda 1,35 milyar dolarla Mega Millions ikramiyesi ilerliyor ve şimdiye kadarki en yüksek ikinci Mega Millions ikramiyesi olarak tarih yazıyor.”

MegaMillions, Silver’ın ödülünden daha büyük olan tek Mega Millions ikramiyesinin 2018’de Güney Carolina’da kazanılan 1,53 milyar dolar olduğunu söyledi.

READ  Şiddetli Fırtınalar Güney Florida Boyunca Hareket Ederken Kasırga Uyarısı

Bugüne kadarki en büyük ABD ikramiyesi, Kasım ayında Kaliforniya’da bir biletle kazanılan 2,04 milyar dolarlık Powerball’dur.

Bir sonraki çekilişte tahmin edilen 1,35 milyar dolarlık büyük ikramiye, yalnızca 29 yıl boyunca ödenen bir yıllık geliri seçen kazanana dağıtılacak. Büyük ödülü kazananların neredeyse tamamı, Cuma gecesi yapılacak çekiliş için tahmini 707,9 milyon doları eve götürmeyi seçiyor.

Bir oyuncunun altı sayıyı da eşleştirdiği ve büyük ikramiyeyi kazandığı son zamandan bu yana üç ayda 25 çekiliş yapıldı.

Oyunun 302,6 milyonda 1’lik uzun oranına rağmen, ikramiye boyutu arttıkça oyuncular bilet almaya devam ediyor.

Mega Millions, Washington, DC ve ABD Virgin Adaları’nın yanı sıra 45 eyalette oynanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir